Четвер, 25.04.2024, 16:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Горішненська ЗОШ І-ІІ ст

Форма входу

Головна » 2020 » Вересень » 2 » Особливості організації освітнього процесу в новому 2020/2021 н.р.
16:19
Особливості організації освітнього процесу в новому 2020/2021 н.р.

Шановні батьки та учні!

Інформуємо вас про особливості організації освітнього процесу в новому 2020/2021 н.р. у Горішненській ЗОШ I-II ступенів

Традиційного Свята 1 вересня не буде. Буде зустріч вчителів та учнів у кожному класі окремо о 09.30.

1. Вхід працівників та учнів до приміщення школи дозволяється при наявності захисної маски або респіратора згідно вимог МОЗ та МОН України. Учням 1-4 класів дозволено входити та перебувати у приміщенні школи без маски чи респіратора.

2. Вхід у школу батьків, бабусь, дідусів суворо заборонено, крім осіб, які супроводжують дітей з інвалідністю.

3. У школу заходять тільки учні, вчителі та персонал школи.

4. Під час перерв переходити з класу в клас не дозволяється, але за сприятливої погоди учні можуть з учителем перебувати на території школи.

Територія школи прибрана і підготовлена для перебування дітей на свіжому повітрі.

5. При вході в школу або в клас необхідно обробляти руки антисептиком.

6. На уроках учні перебуватимуть без масок, а вчителі матимуть маски або спеціальні захисні щитки (у "помаранчевій зоні"). З 31 серпня Миколаївський район у "жовтій зоні"

Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то необхідно мати герметичний пакетик (zip - пакет або папка на кнопці) один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Для використаних одноразових масок у школі розміщено спеціальні контейнери.

7. Працівникам школи та учням буде щоранку проводитись температурний скринінг і ті, що матимуть температуру 37,2 і вище, не будуть допущені до закладу освіти.

8. За умови поганого самопочуття учень повинен повідомити про свій стан здоров'я класного керівника або вчителя-предметника.

9. Ви, як батьки, зі свого боку, перед виходом із дому проведіть термометрію у дитини, оцініть стан здоров'я дитини, ні в якому разі не відпускайте дітей до школи з температурою, сильним головним болем чи кашлем.

Пам'ятайте про власну персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров'я дитини.

10. Педагогічні працівники школи перед початком занять проводитимуть опитування учнів щодо їх самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби. В разі виявлення ознак гострої респіраторної хвороби, за відсутності батьків, учні тимчасово ізолюються в спеціально відведеному приміщенні школи (ізоляторі), інформуються батьки (інші законні представники) та приймається узгоджене рішення щодо направлення до закладу охорони здоров'я.

11. Під час перерв необхідно дотримуватись соціальної дистанції та правил гігієни, використовувати засоби індивідуального захисту, мити руки з милом та уникати масових скупчень.

13. Харчування для учнів буде організовано відповідно до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв'язку з поширенням короновірусної хвороби (СОVID-19), затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України.У приміщенні їдальні буде збільшена відстань між столами і зменшена кількість учнів, які одночасно харчуються(згідно графіку). Персонал обов’язково користуватиметься одноразовими масками та рукавичками.

Дякуємо за розуміння.

Адміністрація Горішненської ЗОШ I-II ступенів.

Переглядів: 136 | Додав: horishneschool | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz